Πάρτυ Γενεθλίων

Στην Robotixlab μπορείτε να κάνετε ένα διαφορετικό πάρτι με θέμα και δραστηριότητες γύρω από την ρομποτική. Η αρχιτεκτονική του χώρου, ο φωτισμός, τα διαδραστικά παιχνίδια, τα 3D printed βραβεία, η περιπέτειες με τα ρομπότ κάνουν το πάρτι στη Robotixlab μοναδική, αξέχαστη εμπειρία. Η θεματική για φέτος είναι:

Alpha32, μια ξέφρενη διαστημική περιπέτεια

O διαστημικός σταθμός Alpha 32 μελετά την πιθανή δραστηριότητα εξωγήινων πλασμάτων στον γαλαξία μας, όμως κάποια ανεξήγητα φαινόμενα τον έχουν θέση σε ακινησία. Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πάρτι περνούν μια φάση εκπαίδευσης ώστε να γίνουν αστροναύτες και να επαναλειτουργήσουν τον Alpha 32 λύνοντας το μυστήριο.

  • Φάση 0: Διαδραστικό ομαδικό παιχνίδι αντανακλαστικών αστροναύτη στο φουαγιέ με πολύ τρέξιμο και διασκέδαση.

  • Φάση 1: Ο εμψυχωτής – εκπαιδευτής τους βάζει όλους στο κλίμα παρουσιάζοντάς τους με δραματοποιημένο τρόπο το θέμα και το πρόβλημα στις κερκίδες του φουαγιέ.

  • Φάση 2: Ο πάγος έσπασε, όλοι εκτονώθηκαν, ήρθε η στιγμή να κατασκευάσουμε τα ρομπότ μας. Κατασκευή ρομπότ που θα στείλουμε στον Alpha 32 στις 2 αίθουσες εργαστηρίων σε μικρές ομάδες των τριών παιδιών .

Διάλειμμα για φαγητό και τούρτα.

  • Φάση 3: Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής μας αποκαλύπτουν ότι δεν απενεργοποίησαν τον σταθμό εξωγήινοι αλλά 2 μετεωρίτες που συγκρούστηκαν μεταξύ τους πάνω από τον Α32 και δημιούργησαν προβλήματα στον σταθμό. Πρέπει να προγραμματίσουμε τα ρομπότ να διορθώσουν τις βλάβες. Προγραμματισμός και δοκιμές στον πλανήτη. Θα μπορέσουν να στείλουν το ρομπότ στα σωστά σημεία? Θα καταφέρουν τα ρομπότ να μαζέψουν τα θραύσματα των μετεωριτών?

  • Φάση 4: Το πάρτυ τελειώνει με αναμνηστικά ρομποτικά διπλώματα και ένα ρομποτάκι μπρελόκ 3D printed για τον καθένα.

Κόστος δραστηριότητας για 25 παιδιά 300€.

Κόστος δραστηριότητας για μέχρι 15 παιδιά 270€.

Η ημερομηνία δεσμεύεται με μια προκαταβολή 70 €.

Συνολική διάρκεια 2.5 – 3 ώρες συν το διάλειμμα του φαγητού και της τούρτας. Το κομμάτι φαγητού και τούρτας το αναλαμβάνετε εσείς είτε ετοιμάζοντας κάτι στο σπίτι, είτε κανονίζοντας με κάποιο ζαχαροπλαστείο. Στο κουζινάκι υπάρχει ψυγείο για την τούρτα και για νερά, χυμούς. Προσκλήσεις σας παρέχουμε εμείς.

Μενού